Lakeballs

Lakeballs, även kända som återvunna eller begagnade golfbollar, har blivit alltmer populära bland golfare runt om i världen. Även om ordet inte används så mycket i Sverige är det vanligt i länder som USA, England och Tyskland. Ursprungligen kommer konceptet från USA, där golfbollar började plockas upp från dammar och säljas vidare. I Tyskland är det vanligt att använda ordet "lakeballs" när man söker efter begagnade golfbollar, och det finns nu en mängd olika företag som specialiserat sig på att sälja dessa bollar. En av de största i Europa är NJGolf, besök deras sida https://www.njgolf.de/golfbaelle/ där hittar du 300 olika modeller av golfbollar.

En av de ledande leverantörerna av lakeballs är NJGOLF, som erbjuder ett brett sortiment av golfbollar från olika tillverkare. Tidigare såldes begagnade golfbollar helt blandat, men med tiden har utbudet blivit så stort och varierat att företag som NJGOLF nu sorterar och säljer olika modeller för att erbjuda kunderna ett så brett utbud som möjligt. Bland de modeller som erbjuds finns populära varianter som Titleist Pro v1, Callaway Chrome Soft, TaylorMade Tp5, Srixon Z-Star och många fler.

Att köpa lakeballs är ett utmärkt sätt att spara pengar samtidigt som man får tillgång till kvalitetsgolfbollar från kända varumärken. Eftersom dessa bollar redan har använts tidigare kan man ibland hitta små märken eller skavanker, men i allmänhet är de fortfarande i utmärkt skick och fungerar lika bra som nya bollar. Så om du är en golfare som vill spara pengar utan att behöva kompromissa på kvaliteten på dina golfbollar, är lakeballs ett utmärkt alternativ att överväga.

Välkommen

Välkommen till www.floridagolfbollar.com

En sida om floridabollar på nätet

Våra sidor

Floridabollar

Lakeballs

Søbolde